Siirt Türk Telekom Fen Lisesi

Vizyon: TÜRKİYE´NİN İLK TERCİH EDİLEN FEN LİSELERİ ARASINDA YER ALAN, ÖZGÜN PROJELERLE GELECEĞİN MUCİTLERİNİ YETİŞTİREN VE BİLİM HAYATINA KAZANDIRAN MODEL BİR OKUL OLMAK.

Misyon: BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN, 21. YÜZYILIN GELİŞEN TEKNİK VE BİLİMSEL İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK ÖZGÜR DÜŞÜNCELİ, HOŞGÖRÜLÜ, HER YERDE FARKINI HİSSETTİREN BİREYLER YETİŞTİRMEK.

Başarılar:

Saatler: 08.00-15.20
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(484) 224 14 28

WEB - https://sttfl.meb.k12.tr

Adres - DOĞAN MAH. ŞEYH MUSA CAD. TÜRK TELEKOM FEN LİSESİ BLOK NO 18/1 İÇ KAPI NO 3 MERKEZ / SİİRT

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Doğan Mah. Şeyh Musa Cad. 56100 MERKEZ / SİİRT / TÜRKİYE e-mail : sttfl56@gmail.com.tr

Ulaşım Okulumuzda ulaşım sorunu yoktur. Arzu edildiği takdirde okulumuza yürüyerek şehir merkezinden ulaşım sağlanabilir.Çarşı merkezinden okula yaya olarak yaklaşık 30 dakikada ulaşılır ve 2 KM mesafededir.Şehir içi minibüslerle de ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şehir Merkezine Yaklaşık 2 KM uzaklıkta bulunmaktadır.